ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ2018-12-12T14:05:48+00:00

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ

Μαραθώνιος Αθήνας. O Αυθεντικός. Ο Ένας. Ο Μοναδικός. Το event που έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Ο Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ο αγώνας που χορηγούμε συνεχόμενα από το 2006, την χρονιά που η GU ήρθε στην Ελλάδα. Είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός για την κοινότητα των δρομέων στην χώρα, ο μεγαλύτερος αγώνας μαζικού αθλητισμού και ο αγώνας που καθορίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα των περισσοτέρων δρομέων στην Ελλάδα.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ο αγώνας που μας παίρνει όλη την ενέργεια, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι η ένταση στο χρονικό διάστημα πριν από αυτόν, οι τρεις ημέρες στο Expo, η Κυριακή του αγώνα. Η κούρασή μας πιθανώς να είναι παρόμοια με την δική σας, αλλά η επαφή που έχουμε μαζί σας δεν ανταλλάσσεται. Η χαρά και η ανταπόδοση είναι μεγάλη. Και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Ξεκινήσαμε το 2006 δίνοντας περίπου 2.500 GU Energy Gels -αν θυμόμαστε καλά- στο σταθμό ανεφοδιασμού στο 20,5 χλμ. της διαδρομής, ξεπερνώντας το 2018 τα 16.500 GU Energy Gels (κάναμε και διαγωνισμό, δείτε εδώ). Είναι μακράν η μεγαλύτερη χορηγία μας κάθε χρόνο και νιώθουμε συναισθηματικά δεμένοι με τον αγώνα αυτό για πολλούς λόγους.

Συνεχίζουμε και του χρόνου για 14η χρονιά δίνοντας το επόμενο ραντεβού μας στις 10 Νοεμβρίου του 2019.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι το μικρό αδερφάκι του Μαραθωνίου Αθήνας και εδώ στην GU τους μικρούς τους προσέχουμε. Θεωρείται η δεξαμενή του Μαραθωνίου και είναι πολλοί οι δρομείς που λίγους μήνες μετά τον Ημιμαραθώνιο, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Εμείς στην GU δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από την όμορφη αυτή διαδρομή μαζί σας. Είμαστε σταθερά στον σταθμό ανεφοδιασμού στο 9,2 χλμ. της διαδρομής, γεμάτοι καλή ενέργεια, γεμάτοι GU Energy Gels.

Χορηγούμε τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας με GU Energy Gels από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του και το 2019 θα είναι η 8η συνεχόμενη χρονιά. Ήταν η πρώτη διοργάνωση το 2012, όταν οι δρομείς του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ήταν λιγότεροι σε αριθμό από τους δρομείς που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο Αθήνας! Έκτοτε ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας έχει μεγαλώσει πολύ, και συνεχίζει να μεγαλώνει, γιατί η απόσταση είναι τέτοια που μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Αν δεν έχετε δοκιμάσει να τρέξετε έναν Ημιμαραθώνιο, αυτός είναι ο αγώνας που ψάχνετε.

Η απόσταση του Ημιμαραθωνίου έχει κάτι όμορφο. Βλέπεις πολλούς μελλοντικούς, εκκολαπτόμενους μαραθωνοδρόμους. Είναι μέρος της φιλοσοφίας μας να βρισκόμαστε σε αγώνες που είναι το αρχικό στάδιο, το σκαλί πριν τις μεγάλες αποστάσεις. Στην GU το λέμε «grass roots races». Είναι οι αγώνες που αποτελούν την βάση, την ρίζα των επόμενων αθλητών μεγάλων αποστάσεων. Και θέλουμε να είμαστε μαζί σας σε αυτό το όμορφο ταξίδι από τα 10 χλμ. στα 21,1 χλμ, στα 42,2 χλμ.

Στους περισσότερους από εσάς στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας λέμε ραντεβού τον Νοέμβριο! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι GU FOR IT.

SPETSES MINI MARATHON

Tι να πούμε για τον αγώνα αυτό; Δεν είναι ο δρομικός αγώνας του Οκτωβρίου που έκανε το Spetses Μini Marathon μια ξεχωριστή διοργάνωση, ούτε ο αγώνας τριάθλου τον Μάϊο που έφερε κολυμβητές, ποδηλάτες, δρομείς και τριαθλητές, όλους μαζί στο πανέμορφο και φιλόξενο νησί των Σπετσών. Είναι η οργάνωση πίσω από αυτό το αθλητικό γεγονός. Το «Φαινόμενο» όπως το αποκαλούν. Ο αγώνας που έχει αλλάξει τα δεδομένα στους αθλητικούς αγώνες ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που προώθησε τον αθλητικό τουρισμό και ανέβασε τον πήχη των ελληνικών αγώνων σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ήταν η πρώτη χρονιά του Spetses Μini Marathon όταν μας είπαν πως θα γίνει ένας αγώνας δρόμου στις Σπέτσες, και μας ρώτησαν εάν θα θέλαμε να τον χορηγήσουμε με GU Energy Gels. Είπαμε αμέσως ναι. Και τελικά δώσαμε 180 GU Energy Gels. Έκτοτε οι συμμετοχές εκσφενδονίστηκαν και το Spetses Mini Marathon έγινε σημείο αναφοράς για πολλούς διοργανωτές, και όχι μόνο.

Δεν έχεις να πεις πολλά για έναν αγώνα που τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Η οργάνωση, η φιλοξενία στο νησί, η ζεστασιά όλων, η προβολή του αγώνα πριν και μετά, καθώς και όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Νίκη είναι η συμμετοχή, είναι το motto του Spetses Mini Marathon και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

To Win is to Participate!

TRANSITION SPORTS

H αλήθεια είναι πως αγαπάμε το τρίαθλο πολύ. Για εμάς εδώ στην GU, swimbikerun είναι μια λέξη, ένα άθλημα. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αγώνες τριάθλου. Όταν η GU Energy Labs Αμερικής έχει υπάρξει για δεκαετίες o Επίσημος Χορηγός του IRONMAN TRIATHLON WORLD CHAMPIONSHIP που διεξάγεται στην Κόνα της Χαβάης (σταμάτησε την συνεργασία της το 2015), απλά δείχνει πόσο σημαντικό είναι το τρίαθλο για μας στην GU.

Η Transition Sports διοργανώνει κυρίως αγώνες Μultisports. Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή και χαρά που συνεχίζουμε να χορηγούμε τους αγώνες που διοργανώνονται στην περιοχή του Moraitis Βeach στον Σχινιά, μια συνεργασία που έχει τις ρίζες της πίσω στο 2007.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους αθλητές σε όλους τους αγώνες που διοργανώνει η Transition Sports έχει κάτι ιδιαίτερο, κάτι διαφορετικό. Στην GU Energy Labs το λένε “camaraderie”. Είναι το ομαδικό πνεύμα, το παρεΐστικο, που ίσως είναι κι ένα από τα χαρακτηριστικά των αγώνων multisports.

Στους αγώνες της Transition Sports δεν θα αισθανθείς άγνωστος, μόνος ή νεοεισερχόμενος στο άθλημα. Μας αρέσει αυτό, το αγαπάμε σαν ιδέα και σαν προσέγγιση, και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας για να βιώνουμε και εμείς αυτά τα όμορφα συναισθήματα και να ζούμε κάποιες σπάνιες μαγικές στιγμές. Το 2018 χορηγήσαμε όλους τους αγώνες της Transition Sports όπως κάνουμε όλα τα τελευταία χρόνια, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και το 2019.

We are Transition!

SPETSATHLON

Το Spetsathlon ξεκίνησε την πορεία του το 2013. Από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του είμαστε δίπλα του, στηρίζοντας με GU Energy Gels την προσπάθεια όλων των τριαθλητών. Μετά από 5 διαδοχικά χρόνια επιτυχιών και διακρίσεων, το Spetsathlon έχει καταστεί ένα από τα δημοφιλέστερα, αν όχι το δημοφιλέστερο, multi-sport event της Ελλάδας, έχοντας κερδίσει την προτίμηση αθλητών παγκόσμιας κλάσης.

Το Spetsathlon διοργανώνεται από την Communication Lab, που επίσης οργανώνει και το Spetses mini Marathon. Το 2019 θα είναι η 6η συνεχόμενη παρουσία μας στο φιλόξενο νησί των Σπετσών ως υποστηρικτές του Spetsathlon, για να περάσουμε ένα ακόμα όμορφο αθλητικό τριήμερο παρέα με τριαθλητές, και όχι μόνο. Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό μέσα στο 2018, εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα τρίαθλο και να ξεκινήσετε με το Spetsathlon το τριήμερο 10 έως 12 Μαΐου 2019!

It’s all about #swimbikerun

OCEANMAN GREECE

To OCEANMAN είναι το μοναδικό brand στο κόσμο που διοργανώνει αποκλειστικά αγώνες κολύμβησης ανοικτής θάλασσας, με την ονομασία OCEANMAN Open Water Swimming. To OCEANMAN ξεκίνησε το 2015 ως η πρώτη παγκόσμια σειρά κολυμβητικών αγώνων ανοιχτής θαλάσσης, σχεδιασμένη από κολυμβητές για κολυμβητές. Το 2015 έγινε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα OCEANMAN σε ανοιχτή θάλασσα, προσφέροντας τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες κολυμβητές (age-groupers), την ευκαιρία να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους, σε προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες μοναδικής ομορφιάς.

Το OCEANMAN ήδη διοργανώνεται σε χώρες όπως το Μεξικό, η Ιταλία, η Μαλαισία, η Ρωσία, η Ισπανία και από το 2017 και στην Ελλάδα. Η διοργάνωση του OCEANMAN Greece αποτελεί σταθμό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος που θα γίνει στο Μπένιντορμ της Ισπανίας στις 20-21 Οκτωβρίου του 2018. Στην Ελλάδα τα δικαιώματα του brand διαχειρίζεται η εταιρία Way Out Adventures, και το 2019 αποτελεί την 3η χρονιά διεξαγωγής του OCEANMAN Greece στον ειδυλλιακό Όρμο του Οιτύλου στην καρδιά της Μάνης, στη Μεσσηνία.

Εμείς εδώ στην GU ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό την συνεργασία μας με το OCEANMAN Greece το 2017 και από το 2018 αποφασίσαμε να είμαστε Επίσημοι Χορηγοί Ενέργειας του event, γιατί αγαπάμε το κολύμπι στην πισίνα και λατρεύουμε το κολύμπι στην ανοικτή θάλασσα. Ραντεβού στο Οίτυλο το Σαββατοκύριακο 29-30.6 για το OCEANMAN Greece!

OCEANMAN. #WeAreOpenWaterSwimming

ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Οι αγώνες που χορηγούμε κάθε χρόνο είναι πολλοί. Η προσπάθεια όλων των διοργανωτών είναι μεγάλη και πραγματικά αξίζει να παρουσιαστούν όλοι. Αποφασίσαμε να αναφέρουμε πιό πάνω τους αγώνες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην στρατηγική προώθησης του brand μας, και ορίζουν κατά μεγάλο ποσοστό το χορηγικό μας πρόγραμμα κάθε χρονιά.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε μερικούς αγώνες που συνεχίζουμε να είμαστε, ή έχουμε υπάρξει χορηγοί με GU Energy Gels. Ο «Δρόμος Βουνού Υμηττός» κάθε Φεβρουάριο, το «Μονοπάτι Παρνασσού» κάθε Απρίλιο, ο αγώνας κολύμβησης «Λίμνη Βουλιαγμένη» στην Λίμνη Λουτρακίου, πρόσφατα ο νέος αγώνας «H Γέφυρα» στον Ρίο-Αντίρριο, αγώνες ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ), αγώνες ποδηλασίας δρόμου, αγώνες ποδηλασίας της ΠΕΠΑ, ποδηλατικά Brevets, ο αγώνας βουνού «Στα Χνάρια της Αρκούδας», το AlpamayoPro Trail Race, το παγκοσμίου φήμης και αγαπημένο όλων «Σπάρταθλο» και πολλοί άλλοι.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επίσης προσπαθήσει να διαφοροποιήσουμε αρκετά το μίγμα των χορηγιών μας με σκοπό να μας γνωρίσουν περισσότεροι αθλητές από περισσότερα αθλήματα. Έχουμε χορηγήσει τουρνουά tennis, αγώνες beach volley, μικρά τουρνουά basket, τουρνουά squash, αγώνες κωπηλασίας, αγώνες διάθλου, μικρούς αγώνες βουνού, μικρούς αγώνες τρεξίματος δρόμου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αγώνες κολύμβησης σε πισίνα και σε θάλασσα, αγώνες μοτοσικλετών, αγώνες SUP κ.ά.

Συνεχίζουμε τις χορηγίες μας, γιατί ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τα GU, είναι να τα δοκιμάσεις.

Ραντεβού στους αγώνες!

#GUsponsors

Σημείωση: Εάν ενδιαφέρεστε για χορηγία στον αγώνα σας, στείλτε μας ένα email πατώντας εδώ, με μια περιγραφή του αγώνα σας, κάποια χαρακτηριστικά του, τις συμμετοχές που υπολογίζετε πως θα έχει, και εμείς θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο