Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με συνταγές στην κουζίνα, σας παρουσιάζουμε μια γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε Performance Rice Crispies (ρυζογκοφρέτες) χρησιμοποιώντας GU Energy Gels με γεύση Toasted Μarshmallow. Μια συνταγή απλή, γρήγορη και γεμάτη ενέργεια! Tα Performance Rice Crispies μπορούν να συνοδεύουν το πρωινό σας, μια σύντομη ποδηλατική βόλτα, να χρησιμοποιηθούν σαν σνακ πριν την προπόνηση στην πισίνα, ή ακόμα και στην δουλειά. Tα Performance Rice Crispies είναι ελαφριά, υγιεινά, πλούσια σε υδατάνθρακες και βιταμίνες, ιδανικά να σας τονώσουν κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα!

ΣΥΝΤΑΓΗ:

2 GU Energy Gels με γεύση Toasted Marshmallow
Αγορά εδώ
2 φλιτζάνια Toasted Rice Cereal (δημητριακά ρυζιού)
1 ¼ κουταλάκι λάδι καρύδας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Θερμαίνουμε το λάδι καρύδας και τα GU Energy Gels σε φούρνο μικροκυμάτων στο HIGH για 30 δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε μέσα τα δημητριακά (κόκκους rice crispies cereals) και ανακατεύουμε για να ενωθούν καλά και μέχρι να καλυφθεί κάθε κομμάτι.

Απλώνουμε λάδι καρύδας στην λαδόκολλα που τοποθετούμε επάνω στο ταψί (βοηθάει στον να μην αφήσετε πίσω σας οποιαδήποτε γευστικότητα) και τοποθετούμε επάνω στην λαδόκολλα το μίγμα. Βάζουμε το μείγμα δημητριακών στο ψυγείο και περιμένουμε 30 λεπτά για βέλτιστη υφή. Κατόπιν με καλά αλειμμένα χέρια (με λάδι καρύδας) πλάθουμε τα Performance Rice Crispies και τους δίνουμε ό,τι σχήμα θέλουμε, στρογγυλά ή τετράγωνα.

Αν θέλουμε, ακολουθούμε την πιο απλή και συνηθισμένη λύση και το αφήνουμε ενιαίο όπως είναι να παγώσει για όλο το βράδυ για να δέσουν τα υλικά. Το πρωί τα Performance Rice Crispies (γνωστές και ως ρυζογκοφρέτες) θα είναι έτοιμα και λαχταριστά για να τα κόψουμε σε ό,τι σχήμα εμείς θέλουμε. Διατηρούνται για αρκετό χρονικό διάστημα σε δροσερό μέρος, ή στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές κουτί για να μην πάρουν υγρασία.