Η πληρωμή σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier στον χώρο σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή και ένα μικρό κόστος αντικαταβολής που ανέρχεται στο ποσό του 0,50 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα GUenergy.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard και American Express. Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα GUenergy.gr με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL), και εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

 

Κατάθεση / έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 142.00.2002.006640
ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR1201401420142002002006640
Δικαιούχος: THIRD WIND ΕΠΕ

EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0032.80.0200451715
ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR7802600320000800200451715
Δικαιούχος: THIRD WIND ΕΠΕ

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το GUenergy.gr.

Σε περίπτωση που προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε, μπορείτε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής στο info@GUenergy.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας άμεσα.

Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας στα γραφεία μας

Το GUenergy.gr είναι αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας στα γραφεία της εταιρίας μας. Για αγορές σε φυσικά καταστήματα παρακαλούμε συμβουλευτείτε την σελίδα των Συνεργατών μας. Είμαστε σίγουροι πως θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.