Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Roctane Energy Gel, μπορείτε να αντικαταστήσετε μερικά Roctane Gel με το Roctane Energy Drink Mix. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να προσαρμόσετε ακριβώς την πρόσληψη των θερμίδων που θέλετε να πάρετε επάνω στις ανάγκες σας, και θα σας προσφέρει τα ευεργετικά συστατικά που υπάρχουν τόσο στο Roctane Gel, όσο και στο Roctane Energy Drink Mix.

Παρόλο που πολλά συστατικά είναι παρόμοια στα δύο προϊόντα (υδατάνθρακες, διακλαδισμένα αμινοξέα, ιστιδίνη και καφεΐνη), το καθένα από τα δύο αυτά προϊόντα έχουν μοναδικά συστατικά που μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης σας (gel – βιταμίνη Ε ως αντιοξειδωτικό, βήτα-αλανίνη για να βοηθήσει στην αύξηση της ανθεκτικότητας των μυών).

Συνεπώς, η χρήση και των δύο προϊόντων θα βοηθήσει στην παροχή όλων των διατροφικών πλεονεκτημάτων τους αθλητές που απαιτούν το καλύτερο τόσο από τον εαυτό τους, όσο και από την διατροφή τους. Πολλοί αθλητές, το μόνο που χρειάζονται κατά τη διάρκεια μια μεγάλης και παρατεταμένης άσκησης είναι ένα παγούρι με 500ml Roctane Energy Drink Mix και ένα Roctane Energy Gel ανά ώρα, που τους δίνουν συνολικά 340 θερμίδες και την ιδανική (διατροφική) υποστήριξη για να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους.