Όταν είσαστε έξω στον δρόμο, στο μονοπάτι, στο βουνό, πάνω στο ποδήλατο, ή λίγο πριν ξεκινήσετε ένα κολύμπι ανοικτής θαλάσσης, μερικές φορές θέλετε απλά να δαγκώσετε κάτι για να πάρετε ενέργεια. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε τα Μασώμενα Ενεργειακά Καραμελάκια μας (Energy Chews), που έρχονται σε μακρόστενη συσκευασία που περιέχει οκτώ Kαραμελάκια, και προσθέτουν μια ευχάριστη ποικιλία στο διατροφικό σας πλάνο. Αλλά αυτό αμέσως γεννάει την ερώτηση: Με τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις, πότε πρέπει να διαλέγω να τρώω Μασώμενα Ενεργειακά Καραμελάκια;

Μασώμενα – Όταν θέλετε εύκολη αποθήκευση

Βολικά και εύχρηστα όσο ένα GU Energy Gel, η νέα συσκευασία με μακρόστενο σχήμα μπαίνει εύκολα σε δρομικά τσαντάκια, σε ελαστικές ζώνες μέσης και σε ποδηλατικά μπλουζάκια. Το σχήμα της συσκευασίας είναι τέτοιο που κάνει ένα πακετάκι με Μασώμενα Ενεργειακά Καραμελάκια εύκολο να το πιάσετε, να το κρατήσετε, και να το ανοίξετε, έτσι ώστε να συνεχίσετε συγκεντρωμένοι να κοιτάτε μπροστά το μονοπάτι ή το δρόμο. Κυριολεκτικά μπορείτε απλά να σπρώξετε το επόμενο Καραμελάκι μέσα από την συσκευασία κατευθείαν στο στόμα σας! Και μόλις τελειώσετε, απλά διπλώστε το πάνω μέρος και βάλτε την συσκευασία στην τσέπη ή την θήκη σας. Πολύ cool ε; Όταν χρειάζεστε ευκολία στην πρόσβαση, διαλέξτε Μασώμενα!

Μασώμενα – Όταν θέλετε πραγματικά κάτι πολύ λίγο

Ναι ΟΚ, το έχουμε καταλάβει για μερικούς από εσάς, απλά δεν θέλετε να καταναλώσετε με την μια 100 θερμίδες που έχει ένα gel. Είναι οι στιγμές που νιώθετε λίγη πείνα ή μια αίσθηση έλλειψης ενέργειας, αλλά από την άλλη πλησιάζετε στο τέλος της προπόνησης και δεν θέλετε να σπαταλήσετε ακόμα ένα Salted Caramel gel. Μην ανησυχείτε. Το έχουμε σκεφτεί και σας έχουμε καλύψει. Το κάθε Μασώμενο Ενεργειακό Καραμελάκι έχει μόνον 20 θερμίδες, συνεπώς μπορείτε να φάτε ένα ή δύο και να φυλάξετε τα υπόλοιπα. Ακόμα και με ένα ή δύο μόνο Μασώμενα Ενεργειακά Καραμελάκια θα πάρετε το μίγμα σύνθετων και απλών υδατανθράκων, αλλά μπορείτε να καταναλώσετε μια ολόκληρη δόση με τον δικό σας ρυθμό. Το πανεύκολο στην χρήση πακετάκι σημαίνει πως μπορείτε να πάρετε όσο χρόνο θέλετε για να τελειώσετε μια ολόκληρη δόση. Όταν χρειάζεστε μόνον λίγο, διαλέξτε Μασώμενα!

Μασώμενα – Όταν δεν θέλετε ακαταστασία

Τα gels έχουν τέτοια υφή που κολλάνε. Τα ποτά πέφτουν και λερώνουν. Οι μπάρες λιώνουν. Όταν έρχονται όμως τα Μασώμενα είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα έχετε μια εμπειρία που σίγουρα δεν θα σας προσφέρει ακαταστασία. Είναι στερεά σε μορφή και πολύ εύκολα να τα αρπάξετε όταν είστε στο ποδήλατο ή τρέχετε στο μονοπάτι. Κάθε κομματάκι ενέργειας είναι εύκολο να το κρατήσετε και να το μασήσετε ακόμα και όταν κινήστε. Το υλικό της συσκευασίας είναι ανακυκλώσιμο, που σημαίνει πως όταν αδειάσετε ένα πακετάκι μπορείτε να το πετάξετε σε έναν από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης και θα είστε σίγουροι πως θα γίνει κάτι καινούριο. Όταν δεν θέλετε ακαταστασία, διαλέξτε Μασώμενα!

Μασώμενα – Όταν αναζητάτε λίγη ποικιλία

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε αυτό το σημείο. Είσαστε στα 2/3 της μεγάλης σας Σαββατιάτικης ποδηλατικής βόλτας, στο μέσον ενός δυνατού Κυριακάτικου long run, ή κοντά στο τέλος μιας μεγάλης κολυμβητικής προπόνησης, και έρχεται μια στιγμή αμηχανίας ενώ κρατάτε ένα gel στα χέρια σας. Απλά δεν έχετε την επιθυμία να το φάτε, αλλά χρειάζεστε την ενέργεια. Όταν πολύ απλά δεν αντέχετε να φάτε ένα ακόμα Gel, επιλέξτε Μασώμενα!

Μασώμενα – Όταν το “κάρφωμα” είναι φίλος σας

Ίσως να έχετε και εσείς, όπως κι εμείς, έναν φίλο που πάντα ξεχνάει να πάρει την διατροφή του όταν βγαίνει για τρέξιμο ή για ποδήλατο. Ξέρετε ποιοί είναι. Την μια στιγμή απολαμβάνετε όλοι μαζί μια όμορφη προσπάθεια και νιώθετε τα πόδια σας γεμάτα ενέργεια, και την επόμενη ακριβώς στιγμή κάνετε μια μη προγραμματισμένη στάση στο βενζινάδικο γιατί ο φίλος σας έχει “καρφώσει” και θέλει να φάει μια μπάρα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μείνει μαζί σας έως το τέλος. Ευτυχώς, τα Μασώμενα είναι πλέον σε συσκευασία δύο δόσεων, που σημαίνει πως κάθε πακετάκι περιέχει οκτώ Καραμαλέκια που δίνουν συνολικά 160 θερμίδες. Αυτά είναι δύο δόσεις ποιοτικών υδατανθράκων και ηλεκτρολυτών για να αποφεύγετε τις κράμπες, και μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους ξεχασιάρηδες φίλους σας. Όταν χρειάζεται να μοιραστείτε, επιλέξτε Μασώμενα!

Διαλέξτε Μασώμενα!

Τα Μασώμενα Ενεργειακά Καραμελάκια (GU Energy Chews) προφέρουν μια νόστιμη και χωρίς ακαταστασία ενέργεια με όλα τα πλεονεκτήματα ενός GU Energy Gel. Όπως τα GU Energy Gels, έτσι και τα Μασώμενα, είναι γεμάτα με Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλυσίδας (BCAA) που είναι τα δομικά συστατικά της πρωτεΐνης και συνεισφέρουν στην παραγωγή ενέργειας, προστατεύουν από τις μυϊκές ζημιές, καθυστερούν την νοητική κούραση, και ενεργοποιούν την αποκατάσταση. Πιστεύουμε ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής και γι’ αυτόν τον λόγο προσφέρουμε τέσσερεις δροσιστικές γεύσεις: Watermelon (Καρπούζι), Blueberry-Pomegranate (Μούρο-Ρόδι), Strawberry (Φράουλα), και Orange (Πορτοκάλι).