ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της GU Energy Labs στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία είναι η εταιρία ΤΗΙRD WIND ΕΠΕ. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2006 και αποτέλεσε τον πρώτο αντιπρόσωπο της GU Energy Labs στην Ευρώπη και μόλις τον τρίτο παγκοσμίως.

Σκοπός της εταιρίας είναι να υποστηρίζει τον υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει, και να προσφέρει τα απολύτως ποιοτικότερα και ασφαλέστερα προϊόντα αθλητικής διατροφής που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα. Προϊόντα που δίνουν ενέργεια, αυξάνουν την αντοχή και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες όλων των αθλητών, από τον απλό ερασιτέχνη μέχρι τον αφοσιωμένο πρωταθλητή.

Βασική προϋπόθεση και δέσμευσή μας είναι όλα τα προϊόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε να είναι απολύτως νόμιμα και ασφαλή, να μην περιέχουν απαγορευμένες ουσίες σύμφωνα με τις λίστες όλων των anti-doping φορέων, και όπου αυτό απαιτείται, να γνωστοποιούνται και να ελέγχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ).

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα μας είναι να αποτελέσουμε σημείο αναφοράς στην αθλητική διατροφή στην Ελλάδα, και όχι μόνο, καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες των αθλημάτων αντοχής, επιλέγοντας κορυφαία, πρωτοποριακά και ασφαλή προϊόντα.

Το όραμα μας βασίζεται στην αρχή του σεβασμού. Σεβασμός στους καταναλωτές μας που στηρίζονται επάνω μας για την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων που χρησιμοποιούν και τα οποία αντιπροσωπεύουμε. Σεβασμός στην προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

Η επιβράβευση μας είναι όταν μας λέτε ότι τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε είναι καλά και σας βοηθάνε να βελτιώσετε την απόδοση σας και να αυξήσετε τις επιδόσεις σας. Γιατί χαιρόμαστε; Γιατί πολύ απλά, γνωρίζουμε καλά, τι σημαίνει προπόνηση, κόπος, ιδρώτας, θυσία, αφοσίωση, πειθαρχία και προσπάθεια. Και όταν ακούμε ότι με τις επιλογές των προϊόντων που κάνουμε σας βοηθάμε να κατακτήσετε τους στόχους σας, τότε η ευχαρίστηση μας είναι πραγματικά μεγάλη.

Είναι χαρά!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Αποστολή μας είναι να λειτουργούμε την εταιρία με έναν αποτελεσματικό και δίκαιο τρόπο που να αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που παίζει το αθλητικό πνεύμα στην κοινωνία, ενεργοποιώντας πρωτοπόρους τρόπους εξυπηρέτησης και προσφέροντας κορυφαία προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των αθλητών.

Στηρίζουμε τον Πλανήτη μας και θέλουμε να έχουμε μικρή επίδραση και αντίκτυπο στο περιβάλλον. Είμαστε μια εταιρία με αληθινά οικολογική ευαισθησία και υποστηρίζουμε, όσο μπορούμε, φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ

Μας ρωτάτε συχνά για το THIRD WIND, το όνομα μας. Από που βγαίνει και τι σημαίνει;

Το όνομα μας έχει τις ρίζες του στα αθλήματα αντοχής και προέρχεται από τον όρο “second wind”, που περιγράφει μια κατάσταση όπου ο αθλητής νιώθει ένα δεύτερο κύμα ενέργειας και οι δυνάμεις του ανανεώνονται. Η εμπειρία του “δεύτερου αέρα” είναι μια πολύ ευχάριστη αίσθηση για τον αθλητή, αλλά συμβαίνει πολύ σπάνια. Επιστημονικά δεν έχει βρεθεί εξήγηση για ποιόν λόγο συμβαίνει, πότε, και κάτω από ποιες συνθήκες.

Μέσα από τον όρο “second wind” γεννήθηκε το δικό μας όνομα, THIRD WIND. O “τρίτος αέρας”, το τρίτο κύμα ενέργειας για κάθε αθλητή και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το motto μας “always there”, εμείς είμαστε πάντα εκεί.

Η THIRD WIND είναι δίπλα σας, δίπλα στους αθλητές, μέσα στους αγώνες, να σας βοηθάει και να σας δίνει ενέργεια, με ασφαλή προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες αθλητικής διατροφής στον κόσμο.

See you at the races!

Ακολουθήστε την THIRD WIND στο Ιnstagram εδώ.

Δείτε το website της THIRD WIND εδώ.