6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ BCAAs

Τελικά γιατί τόσος πολύς λόγος για τα BCAAs; Οι περισσότεροι από εσάς, αν όχι όλοι, θα έχετε ακούσει ένα-δύο πράγματα από τον γκουρού της παρέας σας σε συμπληρώματα, αλλά αν δεν έχετε ένα υπόβαθρο στην βιοχημεία, δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί είναι τόσο σημαντικά και γιατί παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προπόνηση και στην καθημερινή σας διατροφή.

ΚΟΥΑΚΕΡ ΑΠΟΒΡΑΔΙΣ: ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Πρωινό γεύμα που να ετοιμάζεται πολύ γρήγορα και να πληροί τις υγιεινές διατροφικές μας προϋποθέσεις δεν είναι εύκολη δουλειά. Αν μιλάμε για πρωινό γεύμα που να μπορείτε να το έχετε μαζί σας για να το φάτε στο δρόμο, τότε σίγουρα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σύγχρονου επαγγελματία αθλητή ή age grouper, με το απαιτητικό και φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε και να αναβαθμίσετε την διατροφή σας αυτό τον χειμώνα; Η διατροφή – λέμε εδώ στην GU – είναι προπόνηση, και το στομάχι παίζει πρωταρχικό ρόλο σε όλη την διαδικασία της χώνεψης. Γνωρίζετε όμως ότι το στομάχι επηρεάζει σημαντικά και την αθλητική απόδοση; Περισσότερο από τους μισούς αθλητές αθλημάτων αντοχής αντιμετωπίζουν στομαχικές διαταραχές κατά την διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα, που δεν είναι μόνον ενοχλητικό, αλλά μπορεί να κοστίσει και ολόκληρο τον αγώνα.

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΑΣΩΜΕΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΚΙΑ

Όταν είσαστε έξω στον δρόμο, στο μονοπάτι, στο βουνό, πάνω στο ποδήλατο, ή λίγο πριν ξεκινήσετε ένα κολύμπι ανοικτής θαλάσσης, μερικές φορές θέλετε απλά να δαγκώσετε κάτι για να πάρετε ενέργεια. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε τα Μασώμενα Ενεργειακά Καραμελάκια μας (Energy Chews), που έρχονται σε μακρόστενη συσκευασία που περιέχει οκτώ Kαραμελάκια, και προσθέτουν μια ευχάριστη ποικιλία στο διατροφικό σας πλάνο.

Go to Top