ΣΟΥΝΙΟ 23.12.2018

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την 2η ποδηλατική μας βόλτα, το #GUCrewRides Νο 2. Το πρώτο μας GU CREW RIDE έγινε την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 με συμμετοχή 52 ποδηλατών και ανυπομονούμε να δούμε το δεύτερο με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

Οι ποδηλατικές βόλτες της GU που ξεκίνησαν στην Αμερική, δεν είναι ανταγωνιστικές. Σκοπός τους είναι, όπως σε όλες τις παρόμοιες προσπάθειες, να φέρουν πιο κοντά όλους όσοι αγαπάνε το ποδήλατο και να βοηθήσουν να “γράψουμε” όλοι μας μερικά ακόμα χιλιόμετρα πριν τον επόμενο αγωνιστικό μας στόχο.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου (νέα ημερομηνία λόγω αναβολής της αρχικής ημερομηνίας 16.12) στο αγαπημένο KUDU Coffee Shop στο Νέο Ψυχικό. Να είστε εκεί στις 09:00, δηλαδή 30’ νωρίτερα από την εκκίνηση της βόλτας, για να γνωριστούμε, να πιούμε espressάκια (μια ευγενική χορηγία του Kudu), να παραλάβετε ένα GU Energy Gel και μια ενεργειακή βάφλα Stroopwafel ο καθένας, να γεμίσετε τα παγούρια σας με ηλεκτρολύτη GU και να πάρετε ένα όμορφο GUdie (δωράκι) που ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει τι θα είναι…

Να υπενθυμίσουμε πως θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα να κάνετε ποδήλατο σε group με άλλους ποδηλάτες πριν έρθετε στην βόλτα. Ο σκοπός της βόλτας είναι να διατηρήσουμε ένα καλό σταθερό αερόβιο ρυθμό. Όπως πάντα, παρακαλούμε να είσαστε προετοιμασμένοι και να έχετε μαζί σας extra σαμπρέλα, τρόμπα ή αμπούλες κλπ.

Για να συμμετάσχετε στο event GU CREW RIDES, πατήστε εδώ και θα πάτε απευθείας στην σελίδα του event μας στο Facebook, εναλλακτικά πατήστε στην διπλανή φωτογραφία του event.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε στείλτε μας email εδώ.

ΣΟΥΝΙΟ 01.04.2018

Είμαστε χαρούμενοι που από φέτος εγκαινιάζουμε τα #GUCrewRides, τις ποδηλατικές βόλτες της GU. Ξεκίνησαν στην Αμερική, αλλά από την 1η Απριλίου ξεκινάνε και εδώ. Αυτό είναι επίσημα το πρώτο μας GU CREW RIDE. Σκοπός τους, όπως σε όλες τις παρόμοιες προσπάθειες, είναι να φέρουν πιο κοντά όλους όσοι αγαπάνε το ποδήλατο και να βοηθήσουν να “γράψουμε” όλοι μας μερικά ακόμα χιλιόμετρα πριν τον επόμενο αγωνιστικό μας στόχο.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 1η Απριλίου στο αγαπημένο KUDU Coffee Shop στο Νέο Ψυχικό. Να είστε εκεί στις 09:00, δηλαδή 30’ νωρίτερα από την εκκίνηση της βόλτας, για να γνωριστούμε, για να πιούμε καφέ (μια ευγενική χορηγία του Kudu), για να παραλάβετε ένα GU Energy Gel ο καθένας, να γεμίσετε τα παγούρια σας με ηλεκτρολύτη GU και να πάρετε ένα όμορφο ποδηλατικό GUdie (δωράκι) για την διαδρομή σας.

Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα να κάνετε ποδήλατο σε group με άλλους ποδηλάτες πριν έρθετε στην βόλτα. Ο σκοπός της βόλτας είναι να διατηρήσουμε ένα καλό σταθερό αερόβιο ρυθμό. Όπως πάντα, παρακαλούμε να είσαστε προετοιμασμένοι και να έχετε μαζί σας extra σαμπρέλα, τρόμπα, κλπ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε στείλτε μας email εδώ.

LET’S GU TOGETHER

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να οργανώσουμε δραστηριότητες που θα φέρουν και θα κρατήσουν κοντά όλους εσάς που ασχολείστε με τα αθλήματα αντοχής. Δρομείς, ποδηλάτες, τριαθλητές, κολυμβητές, και όχι μόνο. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας και να ανταποδίδουμε με τον τρόπο μας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε χρόνο.

Μέσα από τις δραστηριότητες αυτές, προσφέρουμε την δυνατότητα να γνωρίζετε και να δοκιμάζετε τα προϊόντα GU, όπως επίσης και να γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Θεωρούμε σημαντικό να γνωρίζουμε το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε και πιστεύουμε πολύ στην αμφίδρομη σχέση με όλους εσάς – τους αθλητές αντοχής – που μας στηρίζετε. Οι δραστηριότητες που διοργανώνουμε προσπαθούμε κάθε φορά να έχουν μια ωραία φιλική ατμόσφαιρα και να είναι υψηλού επιπέδου, τόσο σε επίπεδο ασφάλειας όσο και σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Στα σχέδια μας είναι πολλά νέα πράγματα για το 2019. Ένα από αυτά είναι τα GU CREW Zwift RIDES που ανακοινώσαμε στις 20 Δεκεμβρίου και ξεκινάνε επίσημα τον Ιανουάριο του 2019. Για να δείτε το event στο facebook πατήστε εδώ.

Επισκεφθείτε μας συχνά, αλλά κυρίως μείνετε συντονισμένοι στα social media μας.

GU FOR IT.